Adrian Țuțuianu: În Dâmbovița, Victor Ponta scoate între 68-72% în competiție cu oricare dintre candidați!

victor-ponta-nucet-dambovita

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit într-un interviu acordat portalului stiripesurse.ro despre apropiatele alegeri europarlamentare și implicațiile acestora în prezidențialele din toamnă. A venit vorba și despre șansele lui Victor Ponta pentru Cotroceni, de unde aflăm că, într-un sondaj comandat de PSD la nivelul județului Dâmbovița, actualul premier „rupe” competiția cu un scor de aproximativ 70%. Declarațiile lui Țuțuianu la întrebările stiripesurse.ro:

STIRIPESURSE.RO: Ce inseamna alegerile europarlamentare pentru PSD?

Adrian Tutuianu: Este o competitie electorala foarte importanta care va defini foarte clar poziita pe care o ocupa fiecare partid politic la momentul acesta pe scena nationala si va arata cat de bine sunt organizate partidele police si care e capacitatea lor de mobilizare a electoratului.

De unde mai ia PSD 2 milioane de voturi in turul doi la prezidentiale?

Daca suntem foarte atenti la sondajele de opinie si ne uitam la Victor Ponta sau chiar si la Sorin Oprescu, cred ca putem sa observam ca iau mai mult decat face partidul si ca sunt locomotive la momentul acesta. Eu cel putin, in Dambovita, am facut un sondaj de opinie si in competitie cu oricare dintre candidati, Victor Ponta scoate intre 68 si 72 la suta, ceea ce inseamna ca are capacitatea sa ia voturi si de la altii nu doar de la cei care in mod traditional voteaza PSD.

In al doilea rand cred ca putem sa castigam foarte multe voturi de la cei care nu se vor califica in turul 2 si care se vor simti, unii dintre ei, mai apropiati de PSD decat varianta de dreapta, oricare va fi aceea la momentul noiembrie.

La ce scor va ajunge PSD la europene?

Eu sunt convins ca trecem de 40%. Cam asa arata situatia politica actuala, pentru ca cei de pe dreapta sunt foarte faramitati, PDL s-a spart in doua si daca ne uitam la PNL, indiferent cine a facut sondajul de opinie, este evident ca el coboara, iar Crin Antonescu dupa parerea mea cred ca a pierdut orice sansa sa fie un candidat cu sanse.

Va asteptati in campanie la actiuni DNA?

Orice e posibil. Va fi o competitie purtata cu toata armele si orice este posibil.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.