Adrian Țuțuianu: Ludovic Orban n-a depășit condiția de DJ al președintelui Iohannis. Mi-ar face mare plăcere să câștige președinția PNL!

tutuianu - orban - vladu

Prezent, săptămâna trecută, la ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița pentru alegerea conducerii filialei, Ludovic Orban, candidat la președinția PNL, s-a lansat într-o tiradă la adresa PSD Dâmbovița și a președintelui Adrian Țuțuianu. Orban a spus despre acesta că „în nebunia lui, nu știe să gestioneze puterea”, iar pe social-democrați i-a numit „dracii roșii”, spunând despre ei că „nu sunt așa tari precum par; par un elefant, dar un elefant cu picioare de lut”.

Replica la Orban a venit astăzi chiar din partea lui Adrian Țuțuianu. Acesta l-a ironizat pe liberal, mai ales pe subiectul forței politice a celor 2 partide:

Mie, personal, Ludovic Orban îmi provoacă milă. Este un individ măcinat de frustrări, care nu a învățat în ultimii ani de politică decât să urle pe scenele unde se produce și care n-a depășit, din păcate, condiția de DJ al președintelui Iohannis.

Capacitatea lui de lider politic a dovedit-o atunci când a condus Organizația PNL Dâmbovița. Vă aduc aminte că n-a reușit niciodată să depășească 10%. Cele mai bune rezultate pe care le-a avut PNL vreodată au fost în alianța cu Partidul Social Democrat, USL, din anul 2012, când noi, Partidul Social Democrat, le-am băgat în consiliile locale, în Consiliul Județean un număr de aleși pe care nu l-au avut și nu-l vor mai avea niciodată. Tot atunci le-am băgat în parlament mai mulți parlamentari și, spre cinstea domniei-sale, dl Sorin Roșca Stănescu a declarat de foarte multe ori că, fără PSD, niciodată nu ar fi reușit să ajungă parlamentar.

Este aproape amuzant să-l asculți pe Ludovic Orban spunând cât de slab este Partidul Social Democrat (n.r. – Organizația Dâmbovița), care, cu excepția anului 2008, a reușit să câștige toate alegerile, că au fost locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale.

De asemenea, mi-ar face mare plăcere ca președinția PNL să o câștige Ludovic Orban. Ne-ar fi și nouă, Partidului Social Democrat, ceva mai simplu în bătălia politică. Personal, însă, vă spun de astăzi: nu cred că are vreo șansă. S-au prins și liberalii că are nivelul de DJ.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.