Adrian Țuțuianu, mesaj categoric pentru PSD Dâmbovița / VOI CANDIDA! Eu am răni adânci, nu de pe facebook…

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, transmite un mesaj aspru către cei din PSD Dâmbovița, primari și lideri ai organizației. Cu relații apropiate în continuare de foarte mulți edili, Țuțuianu rămâne modelul de președinte care a dus PSD la cele mai mari victorii electorale din județ. Acum, merge în teritoriu și își organizează propriul partid, lucru care pare să irite pe unii primari social-democrați.

Adrian Țuțuianu:

Le-aș spune primarilor care mă întreabă de ce-mi construiesc structuri în teritoriu că am propus celor din PSD Dâmbovița o alianță. Am avut 2 întâlniri fără niciun rezultat. Suntem în situația în care, din cauza lor, proiectul unei alianțe comune a fost omorât.

Eu am încercat să mă țin de cuvânt. Am promis unor primari și unor lideri din PSD Dâmbovița că sprijin, cu influența mea pe care, încă, o aveam și o am în Partidul Social Democrat, înlăturarea camarilei Plumb și venirea unei noi conduceri. Atunci, mi-au spus primarii că au o condiție, în ceea ce mă privește: aceea de a mă obliga să candidez la Consiliul Județean. Eu mă țin de cuvânt, ei s-au răzgândit. Azi, mă întreb dacă, nu cumva, era mai bine pentru mine și pentru PRO ROMÂNIA să lăsăm la conducerea PSD Dâmbovița camarila Rovanei Plumb. Mi-ar fi fost mult mai simplu în toate competițiile electorale din acest an.

Le spun tuturor din PSD: PRO ROMÂNIA va avea candidați la funcțiile de primari și liste complete de consilieri în toate localitățile. Vom avea o listă bună de consilieri județeni și îmi asum candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Și ultimul lucru, valabil pentru toți: Adrian Țuțuianu nu a murit politic. Mai am multe de spus în viața publică locală și națională. Dacă mă doriți adversar, voi face față. Eu am răni adânci de pe câmpurile de bătălie politică, nu de pe facebook. Duc și următorul război, și cu PNL, și cu PSD, dacă asta își propun.

N-am avut o dispută personală cu vreunul din liderii Organizației Județene a PSD, sunt, în continuare, în relații bune cu mulți dintre primari, sunt în relații bune cu Corneliu Ștefan, dar asta nu mă împiedică să-mi urmăresc propriile obiective politice. PRO ROMÂNIA nu este un partid-breloc la cureaua cuiva. Este un partid care va sta pe picioarele proprii și are va face o surpriză mare la alegerile din acest an.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.