Adrian Țuțuianu (PSD Dâmbovița), atac dur la Cezar Preda: Dâmbovițenii nu pot fi păcăliți de partide cu lideri politici second-hand!

tutuianu-cezar-preda

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, s-a dezlănțuit la adresa președintelui PNL Dâmbovița, Cezar Preda, după rezultatul alegerilor parlamentare, care a consemnat victoria categorică a social-democraților și eșecul lamentabil al PNL:

  • Rezultatul obținut de PNL Dâmbovița arată că venirea lui Cezar Preda de la Buzău mai mult a stricat decât a făcut bine. Dâmbovițenii sunt mult mai inteligenți decât au impresia unii și alții. Dâmbovițenii nu pot fi păcăliți de partide cu lideri politici second-hand! Agresivitatea personajului, încercările grosolane de manipulare, acuzațiile și reclamațiile pe la toate ușile au contribuit din plin la eșecul PNL Dâmbovița.
  • PNL Dâmbovița se află într-o criză evidentă de lideri, iar Cezar Preda se înscrie pe linia implanturilor gen Volintiru sau Miculescu. De fapt, văd că merg din ce în ce mai jos. Mai vine unul, mai prăbușește un pic PNL.
  • Am văzut mulți indivizi toxici. Și Volintiru era toxic, Miculescu era foarte toxic. Dar unul mai toxic decât „gunoierul” de Cezar Preda n-am văzut. Îi spun „gunoier” pentru că am văzut că are firme care se ocupă de gunoaie. Nu a reclamat nimeni atâția oameni cât a putut să reclame acest individ în 2 luni de zile pe la toate instituțiile centrale, inclusiv pe mine. N-a făcut nimeni veodată atâtea plângeri unor oameni câte a putut să facă acest individ în 2 luni de zile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.