Adrian Țuțuianu: PSD Dâmbovița – Coreea de Nord. Andrei Plumb e un fel de Kim Jong-un

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, critică dur modul în care, la nivelul PSD Dâmbovița, se încearcă vizibil creearea unui centru de putere în jurul familiei Plumb. La recentul Comitet Executiv Județean de săptămâna trecută, a fost ales vicepreședinte Andrei Plumb, băiatul Rovanei Plumb, președinta Organizației. Gestul este desființat de Adrian Țuțuianu și plasat într-o zonă geografică incompatibilă cu democrația:

Comitetul Executiv Județean a fost o mascaradă din seria mascaradelor care se întâmplă la PSD de la instaurarea echipei Plumb. Am avut o Conferință Județeană Extraordinară în care s-au votat un Comitet Executiv și un Birou Permanent în 2 minute. (vezi aici)

Al doilea lucru – alegerea dlui Andrei „Goe” Plumb în funcția de vicepreședinte duce PSD Dâmbovița în Republica Populară Democrată Coreeană. Kim Ir-sen a transferat puterea de la tată la fiu (Kim Jong-il – n.r.) și am ajuns astăzi la Kim Jong-un. Dl „Goe” Plumb este un fel de Kim Jong-un astăzi, însărcinat la conducerea „guberniei” când mamițica se află la Bruxelles. (…) Am înțeles că așa li s-a explicat unora dintre primari: cât timp va fi mamițica la Bruxelles, să fie cineva aici, mână de fier. 

Sunt dezamăgit de reacția foștilor mei colegi, primari, consilieri județeni, parlamentari, care, pur și simplu, nu înțeleg că se vor scufunda odată cu această camarilă. Lucrul acesta s-a întâmplat și la București; toți erau strâns uniți lângă Liviu Dragnea până au scufundat partidul. E treaba lor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.