Adrian Țuțuianu: Victor Ponta este încrezător într-un rezultat foarte bun la Dâmbovița!

victor_ponta_campus (2)

Participarea Primului Ministru al Guvernului României, Victor Ponta, la inaugurarea Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară din cadrul Universității „Valahia” a însemnat un motiv în plus pentru reprezentanții județului să evidențieze susținerea de care Dâmbovița se bucură la nivelul Executivului. Premierul a bifat, deja, a treia prezență în județ, pe 2014. Bașca faptul că a venit ieri împreună cu 6 miniștri ai Cabinetului.

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit despre modul în care Victor Ponta a apreciat vizita de ieri, precum și despre așteptările politice legate de alegerile prezidențiale:

Premierul mi-a spus că are satisfacția că s-au creat la Târgoviște condiții pentru un învățământ universitar modern, de calitate, de nivel cu adevărat european. A fost foarte mulțumit că am reușit să valorificăm fondurile europene, sunt 13 milioane de euro pentru Institutul de Cercetare. Este, de asemenea, mulțumit că, până la sfârșitul anului, vom reuși să utilizăm cele 5 milioane de lei acordate de Guvern pentru amenajări, dotare cu mobilier și finalizarea practic, a primei etape din proiectul Campusului Universității „Valahia”.

Am discutat și despre situația politică din județ. L-am informat pe domnul Ponta că s-au alăturat Partidului Social Democrat 23 de primari, peste 185 de consilieri locali și 2 consilieri județeni. Primul Ministru este încrezător într-un rezultat foarte bun la Dâmbovița și este încrezător că vom reuși să câștigăm alegerile prezidențiale pe 16 noiembrie. Aceeași încredere o am și eu. Și am convingerea că, și din poziția de președinte al României, Victor Ponta va fi un prieten al tuturor dâmbovițenilor. Am realizat lucruri importante în ultimii doi ani și jumătate de guvernare, am avut sprijin total pentru proiectele importante ale județului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.