ALEGERI 2016: Constantin Ana și-a lansat candidatura pentru Primăria Pucioasa! (foto)

pucioasa (7)

Partidul Social Democrat și-a lansat astăzi candidații pentru Primăria și Consiliul Local Pucioasa, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenți 800 – 1.000 de oameni. Constantin Ana, candidatul pentru postul de primar, este cel care și-a asumat schimbarea la Pucioasa, după 8 ani în care orașul a fost „stăpânit” de Bădău Dănuț. Acesta a fost și sensul mesajului transmis de social-democrat:

Orașul Pucioasa merită să fie condus de oameni responsabili, cărora să le pese de el, de locuitorii lui, și nu condus de cei care confundă funcția de primar cu statutul de stăpân. Orașul Pucioasa merită multe lucruri. Merită drumuri moderne, nu plombate pe fugă în preajma campaniei electorale. În orașul Pucioasa trebuie să se acceseze fonduri europene în funcție de necesitățile urbei, nu de interesul unuia sau altuia, iar proiectele trebuie implementate corect, fără să ne batem joc de banii nimănui. În orașul Pucioasa avem nevoie de blocuri reabilitate, de spații de agrement, de unități de învățământ în care cursurile să se desfășoare în cele mai bune condiții, de magazine, de utilități la standarde europene și, nu în ultimul rând, de locuri de muncă. În orașul Pucioasa nu mai trebuie să existe diferențe între cartiere. (…) În orașul Pucioasa, avem nevoie, mai mult decât orice, de respect!

Alături de Constantin Ana și echipa sa de consilieri, au venit președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și o bună parte din echipa de candidați pentru Consiliul Județean, precum și parlamentarii Rovana Plumb, Leonardo Badea și Zisu Stanciu.

Adrian Țuțuianu a insistat pe proiectele majore de care Pucioasa are nevoie – drumul național, rezolvarea definitivă a problemei alimentării cu apă de calitate, reabilitarea termică a blocurilor, atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă, reabilitarea spitalului și, foarte important, atragerea de fonduri europene din axa special destinată stațiunilor balneare: Astăzi, Bădău nu are niciun proiect în sertarele primăriei. Rămânerea lui înseamnă rămânerea în urmă a acestui oraș! (…) Uitați-vă cât de cenușiu este acest oraș și mergeți și comparați-l cu altele, unde primarii au știut să ia bani europeni sau bani de la bugetul statului, prin Ministerul Dezvoltării. Lucrul acesta trebuie făcut și la Pucioasa și sunt convins că Costin Ana va ști și va face tot ceea ce trebuie!

Tot Țuțuianu i-a provocat pe oameni la un exercițiu de comparație între performanța Guvernului Ponta și haosul creat de acest guvern de tehnocrați.

pucioasa (2) pucioasa (3) pucioasa (4) pucioasa (5) pucioasa (6) pucioasa (9) pucioasa (10)

După lansarea propriu-zisă, cei prezenți s-au bucurat de un concert extraordinar susținut de Direcția 5. Timp de o oră și jumătate, Cristi Enache, Alina Crișan, Marian Ionescu, Marius Keseri, Nicu Damalan și Toni Șeicărescu le-au oferit puciosenilor un spectacol de zile mari.

Onoare muncii!

pucioasa (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.