Alexandru Oprea (PSD Dâmbovița): Liiceanu – tip de gândire pe care l-am văzut la propaganda legionară și nazistă!

complexul turistic de natatie - camelia potec (7)

Alexandru Oprea

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și secretar exectiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, îl pune la zid pe Gabriel Liiceanu, după recentul articol în care scriitorul înfierează membrii și susținătorii Partidului Social Democrat, portretizându-i într-un mod degradant. Maniera de exprimare este condamnată ca fiind o mostră de fascism social:

Am văzut în spațiul public un domn care se pretinde intelectual și care-i definește pe cei mai mulți dintre psd-iști ca fiind știrbi și având în centrul feței imense hăuri negre din care propagăm doar ură. Vreau să vă spun că acest tip de gândire l-am văzut doar la propaganda legionară și nazistă. Și nu cred că este normal ca în spațiul public românesc să fie permise astfel de exccese.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. nu ascunde realitatea, această populație pesedistă – 18-20% din poporul român – desfigurată fizic şi moral o umiliți sistematic prin aducerea cu arcanul la astfel de manifestații isterice
    asta e baza voastră pe care o stimulați cu sîrg, fără de care ați fi morți politic
    a propos: despre „urangutanii” lui Țuțuianu – “Am văzut acum câteva seri pe Animal Planet niște urangutani care semănau cu voi” – n-ai nimic de zis?
    ps: ți-a scăpat din analiză pe aceeași temă legionarul-fascisto-nazist Pleșu, sau asta e tot ce ți-a dat Coandă să citești…
    Onoare muncii noaptea, ca hoții! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.