Alexandru Oprea, vicepreședinte PSD Dâmbovița, despre spectacolul televizat al statului de drept: S-ar putea să asistăm la germenii unor mișcări de sorginte extremistă!

alexandru oprea 2

Prezent în emisiunea Față în față de la Columna TV, vicepreședintele PSD Dâmbovița și administratorul public al județului, Alexandru Oprea, a vorbit și despre peisajul politico-social pe care îl traversează România astăzi. Spune el că putem avea un stat de drept și fără spectacolul televizat la care se pretează astăzi mai multe instituții și că, din păcate, la noi funcționează de prea multe ori prezumția de vinovăție. Mai mult, Oprea a apelat și la Montesquieu și la separarea puterilor în stat, cu argumentul că orice exces al unei puteri le anulează pe celelalte două. Ce se întâmplă mai departe:

Avem o clasă sau o formațiune politică despre care spunem: „Dom’le, niște nenorociți. Au venit alții: „niște nenorociți”. Bun, ăia nu sunt buni, ăia nu sunt buni, ăia nu sunt buni. Ce punem în loc? Să nu ne trezim în ipostaza Italiei, când, tot la fel, au spus: „Ăia corupți, ăia corupți, ăia corupți”. Și-a venit Forza Italia condusă de dl Berlusconi și s-a văzut ce a reprezentat. (…) Ușor-ușor, cred că s-ar putea să asistăm la germenii unor mișcări de sorginte extremistă, fie că vorbim de sorginte de stânga sau de dreapta.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.