Alexandru Oprea vs. Corneliu Ștefan: În ce calitate îmi dă mie cartonașe? / Nu știam să fie vreun arbitru / Mi se pare jenant

Conflictul dintre președintele CJ Dâmbovița – Alexandru Oprea și deputatul Corneliu Ștefan, pornit de la viitoarea încleștare pentru șefia PSD Dâmbovița, este alimentat în continuare prin declarații tăioase. Episodul trecut, în care deputatul îi arăta public un avertisment președintelui CJD și îi cerea să nu-și mai atace colegii, este urmat acum de reacția lui Oprea:

În ce calitate îmi dă dl deputat mie cartonașe? Dacă mă refer la funcția mea politică, este mai mare decât a dumnealui în cadrul Organizației PSD Dâmbovița. Și nu știam ca dumnealui să fie vreun arbitru în organizația județeană, ca să dea cartonașe.

Doi la mână, nu știam că funcțiile de directori ai unor societăți comerciale sunt asignate politic; eu am discutat din punct de vedere administrativ. Înțeleg niște lucruri, dar a ieși în spațiul public cu astfel de declarații mi se pare jenant.

Ca să recapitulăm, eu sunt vicepreședinte ales, nu mi-am dat nicio demisie și nu cred că un membru de partid poate da un cartonaș; n-avea calitatea, indiferent de culoarea cartonașului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. curat politica broaștei rîioase, democratură à la pesede”: „nu cred că un membru de partid poate da un cartonaș; n-avea calitatea, indiferent de culoarea cartonașului”
    dar, mă, vicepreșule ales, realizezi ce debitezi?
    stai să vezi că se va ivi unul care îți va executa un picior la coccis în speranța că-ți va veni mintea la cap… dar trebuie să ai! 🙁
    ps: nu-mi place junele Ștefan, atît de tînăr și atît de rapid ajuns un bigot politic…

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.