Andrei Păunescu rămâne consilier municipal cu sprijinul PSD – PDL – PPDD!

andrei paunescu

S-a întâmplat în ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște de astăzi ca subiectul încetării mandatului pentru Andrei Păunescu (ales din partea PPDD, exclus ulterior) să bifeze un alt episod. În cuvinte puține, Păunescu a rămas pe mai departe consilier, la momentul dezbaterii proiectului de hotărâre privind constatarea încetării mandatului său nemaifiind cvorum în sala de ședință.

În descrieri mai largi, primele două proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște – proiecte care priveau constatarea încetării mandatului lui Andrei Păunescu și validarea mandatului pentru Avram Iancu – au fost mutate la sfârșitul ședinței. După ce-au fost epuizate toate punctele, chiar înainte de a se relua proiectul încetării mandatului lui Păunescu, s-a solicitat (din partea acestuia) și s-a aprobat (de către președintele de ședință – Rodica Bănescu) o pauza de consultări de 5 minute. În fapt, o fentă banală de a pune capăt ședinței. Consilierii au ieșit „în pauză”, și-au lăsat telefoanele, pixurile și sacourile, dar nu s-au mai întors toți la reluare. Adică, din 20 câți erau, în sală s-au mai „potrivit” doar 10, cu 1 mai puțin decât cvorumul necesar. Drept pentru care n-a mai rămas nimic de făcut decât să se ia act de finalul ședinței. Iar proiectele cu pricina au rămas pe mai departe înghețate în negocierile politice din CLM.

P.S: Păstrarea lui Andrei Păunescu în CLM rămâne, însă, o chestiune sensibilă în continuare. Și asta pentru că depășește o simplă negociere politică prin faptul că, exceptând PNL,  reprezentanți ai tuturor forțelor politice îl apără pe acesta și-i securizează, astfel, mandatul. Numai că, mai devreme sau mai târziu, lucrurile vor impune o limpezire forțată a situației, atunci când PSD, PDL și PPDD vor ajunge la hotărâri pe muchie, în contradictoriu, majoritatea va depinde de-un vot și Păunescu va trebui să aleagă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Ion Irimia says:

    Care onoare, care munca, dom’le ?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.