Asociere Consiliul Județean Dâmbovița – Consiliul Local Cornești: 4,3 km de drumuri comunale asfaltate

foto2

Concretizat în asocieri cu mai toate unitățile administrativ-teritoriale din județ, sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița pentru investiții în infrastructura locală trece și pe la Cornești. 4,3 km de drumuri comunale intră la reabilitare și modernizare pe o cheltuială de 1.862.000 lei, suportați în părți egale de județ și comună. Executant este firma Coni SRL din Prahova, care a primit ordin de începere a lucrărilor pe 2014 în a doua jumătate a luni martie.

Vasile Șerban, primar Cornești:

Eu aș vrea să mulțumsesc Consiliului Județean, în special domnului președinte Adrian Țuțuianu. Fără sprijinul dumnealui nu puteam să realizez aceste drumuri în comună, de o utilitate extrem de mare. Să ne-ajute în continuare cum ne-a ajutat și pân-acum.

Să mai zicem, pentru propagandă completă, că la Cornești se derulează investiții ample și pe Programul Național de Dezvoltare Rurală (aprobat prin OUG 28/2013), respectiv 7,6 km de drumuri comnale și sătești modernizate. Lucrarea e deja executată în proporție de peste 50%, investiția totală ridicându-se la 9.126.000 lei.

Onoare muncii!

foto1 foto3 foto4 foto6 foto7

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.