AUDIO: Prim-vicepreședinte PDL Dâmbovița, dezamăgit de Băsescu: L-am făcut președinte de 2 ori și l-am salvat de 2 ori și i-am făcut și pe fie-sa europarlamentar!

Conferinta PDL 4.07.2013

În PDL s-a instalat cu temeinicie dihonia la adresa lui Traian Băsescu. Pare-se că episodul perdeluței, acel patetic „Adio, PDL!” din partea președintelui a lăsat urme. Se întâmplă la nivel național, ultimele ieșiri ale lui Vasile Blaga la adresa partidului prezidențial și a oamenilor săi fiind de natură să adâncească hăul dintre cele două tabere.

În teritoriu, așijderea. La Dâmbovița, bunăoară, prim-vicepreședintele PDL Jean Popescu a scos recent, în cadrul unei întâlniri cu activul portocaliu, cuvinte grele pe gură în direcția Cotroceni. „Entuziasmat” din cale-afară, Jean Popescu și-a amintit și cum a ajuns EBA europarlamentar în 2009, cu o contribuție impusă la nivelul PDL de a scoate 10 voturi pe secție pentru fata lui Băsescu. AUDIO:

Mai mult, prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, unul din greii partidului de la naștere până azi, zice că l-a scos de la suflet pe Traian Băsescu:

Pentru mine, Traian Băsescu nu mai înseamnă ce-a însemnat. Pentru că noi toți l-am făcut…Primar general, e adevărat, nu noi. Dar l-am făcut președinte de 2 ori și l-am salvat de 2 ori și i-am făcut și pe fie-sa europarlamentar. Și de fiecare dată, conducătorul campaniei, cel care ne ținea la telefon din 2 în 2 ore și ne biciuia de la spate era Vasile Blaga.

Onoare muncii!

foto: ziardambovita.ro

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.