Carmen Holban este noul președinte OFSD Dâmbovița (echipa completă)

PSD Dâmbovița a finalizat, în această seară, alegerile de dinaintea Conferinței Județene (care va avea loc joi, 3 noiembrie). Ultima conferință a fost cea a Organizației de Femei Social Democrate (OFSD), eveniment care a avut loc în sala Cinematografului „Independența”. Au participat președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, secretarul executiv – Cristian Stan, parlamentarii PSD Dâmbovița, europarlamentarul Carmen Avram, secretarul general al OFSD România – Maria Lazăr.

Noul președinte ales este deputatul Carmen Holban, votată în unanimitate. Ea preia conducerea organizației de la Claudia Gilia, cea care le-a condus pe doamnele social-democrate timp de 9 ani. Alături de Carmen Holban au fost alese 12 vicepreședinți și un secretar executiv, astfel:

  • Vicepreședinți: Luciana Cristea, Doina Boboacă, Ioana Radu, Georgeta Dincă, Cornelia Stan, Cerasela Roșoiu, Mioara Costache, Mirela Bărăscu, Luisa Bărboiu, Adina Stoican, Georgeta Popa și Virginia Ivașcu.
  • Secretar executiv: Ionela Șerban

Carmen Holban:

Obiectivele OFSD Dâmbovița pentru următorii ani se vor sincroniza cu obiectivele generale ale PSD, astfel încât toate acțiunile noastre, fie că este vorba de cele cu caracter politic, electoral sau social, cultural, să răspundem nevoilor societății, să punem în centrul preocupărilor noastre cetățeanu și comunitatea din care face parte.

Continuarea bunelor practici dobândite de organizația noastră în ceea ce privește acțiunile caritabile, de solidaritate cu persoanele care se află în situații dificile, va reprezenta un alt palier al preocupărilor noastre. Acțiunile noastre se vor îndrepta către latura politică și electorală, deoarce în 2024 vom avea 4 scrutine eletoraler extrem de importante pentru PSD.

Claudia Gilia:

Mi-am promis că nu voi lăsa emoțiile să mă stăpânească, dar cine mă cunoaște știe că era un pariu dinainte pierdut. Pentru că, dacă e să nu-mi poată reproșa cineva ceva, este faptul că pun enorm de mult suflet în tot ce fac și încerc să-i „molipsesc” și pe cei din jurul meu. Pun suflet și bună-credință. Suflet și seriozitate. Suflet și multă muncă.

A fost oglinda în care m-am privit și m-am judecat în toată această perioadă de președinte al OFSD Dâmbovița, una dintre cele mai frumoase pe care le-am experimentat în lumea politică. E drept, m-ați ajutat să-mi fie foarte ușor. Pentru că, dragile mele, voi mi-ați arătat întotdeauna drumul drept pe care să mergem înainte. Voi m-ați învățat să fiu puternică atunci când au apărut obstacole. Voi m-ați învățat să fiu curajoasă atunci când altora le era frică. Voi m-ați învățat să fiu demnă, dincolo de orice.

A fost o onoare uriașă, o șansă și o bucurie sinceră să vă am alături în acești ani, să vă fiu colegă, prietenă. E timpul pentru un nou început.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.