Carmen Holban (PSD Dâmbovița), după greva din Sănătate: Guvernul Cioloș copiază la indigo cinismul din vremea PDL!

carmen holban

Președintele Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Târgoviște și viceprimarul municipiului, Carmen Holban, critică dur Guvernul Cioloș și Partidul Național Liberal după declanșarea grevei generale din Sănătate. Holban, care este și vicepreședinte al Departamentului „Politici de sănătate” din cadrul PSD Dâmbovița, consideră că tenocrații arată același cinism de pe vremea PDL:

Peste 80.000 de cadre medicale și personal tehnic au intrat luni, 31 octombrie, în grevă generală, probabil una din cele mai grave crize de sistem din ultimii ani. Momentul a fost provocat de inconștiența unui guvern care copiază la indigo cinismul din vremea PDL. Nu întâmplătoare este comparația, după ce am văzut Partidul Național Liberal (PDL-ul de ieri) comentând cu dispreț revolta din Sănătate și jignind zeci de mii de oameni revoltați.

Discrepanțele de salarizare din sistem, inechități flagrante, sunt tratate cu indiferență de niște indivizi care-și spun „tehnocrați” doar pentru că le sună frumos cuvântul. Personal, mi-e pur și simplu rușine de nerușinarea lor.

Partidul Social Democrat consideră îndreptățită indignarea celor care protestează și legitime revendicările salariale. Acționăm și vom acționa în Parlament pentru îndreptarea prostiilor unui guvern care pare să conducă țara fără să-i pese de oamenii ei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.