Cea mai bună veste: Vineri încep lucrările pentru primul mall din Târgoviște (detalii)

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat astăzi că lucrările pentru centrul comercial – mall de la fosta U.M. Gară vor debuta efectiv sâmbătă, 2 februarie.

Cristian Stan:

În pofida tuturor comentariilor, în pofida tuturor luărilor de poziție mai puțin optimiste cu privire la realizarea acestui obiectiv de investiții, la acest moment sunt în măsură să comunic faptul că vineri vom avea debutul lucrărilor la ceea ce înseamnă complexul comercial – mall. Este vorba de zona de alimentare cu energie electrică.

Mai exact, după ce se vor realiza gropile de poziție, sâmbătă dimineață, așa am convenit cu constructorul, în zona căii ferate de pe I.C. Brătianu, vor începe efectiv lucrările de racordare la rețeaua electrică. Este vorba de lucrări care vizează montarea unui cablu de alimentare de mare putere pe o distanță de aprox. 1,6 km.

De sâmbătă, cât vor dura lucrările (maxim 3 zile), vor fi restricții de circulație, pe sensuri, pe str. I.C. Brătianu.

Sunt create premisele ca, până la sfârșitul anului, complexul comercial să fie gata. (…) Cred că marcăm începutul unei etape foarte importante de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște, cred că cea mai importantă de după Revoluție, etapă pe care o vom parcurge în următorii 2-3 ani.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.