CENTENAR – Potlogi 2018: Spectacol – eveniment la Palatul Brâncovenesc (foto)

potlogi centenar (5)

Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi a fost astăzi gazda unui spectacol – eveniment organizat sub semnul marii sărbători a Centenarului Marii Uniri. #Potlogi2018 a însemnat aducerea laolaltă, în locația superbă a Palatului Brâncovenesc, a unor artişti de renume ai muzicii populare româneşti din toate zonele istorice ale României: Emilia Dorobanţu, Gelu Voicu, Ionuţ Fulea, Veta Biriş şi Adriana Ochişanu, cu toții acompaniaţi de către Orchestra Populară Chindia.

Dar, parcă, deasupra tuturor a răsunat, în deschidere, corul de 100 de copii de la Școlile „Bălașa Doamna” și „Vasile Cârlova” din Târgoviște și ansamblul Căminului cultural din Potlogi, care au impresionat cu al lor „Cântec de unire”.

Prezenți la manifestarea de la Potlogi au fost vicepreședintele Senatului României – Adrian Țuțuianu, părintele vicar eparhial – Ionuț Ghibanu, secretarul de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni – Veaceslav Șaramet, președintele CJD – Daniel Comănescu, subprefectul Florina Mureșan, directorului Centrului Județean de Cultură – Ionuț Lăscaie (aceștia au adresat și mesaje în deschiderea evenimentului), parlamentari, primari din județ, consilieri județeni, șefi de instituții deconcentrate și foarte mulți dâmbovițeni, oameni simpli, iubitori de folclor.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Onoare muncii!

watermarked-DSC_2702potlogi centenar (3) potlogi centenar (4) potlogi centenar (6) potlogi centenar (7) potlogi centenar (8)potlogi centenar (1) potlogi centenar (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.