Cezar Preda, atac la ministrul Rovana Plumb: În campanie era plină de grafice! Ce-a făcut concret?

20050449_1788918451125834_1832873037_o

Deputatul PNL Dâmbovița, Cezar Preda, lansează o critică în direcția ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, și ea deputat de Dâmbovița, al Partidului Social Democrat. Mesajul vine după vizita externă a Prim Ministrului Mihai Tudose la Bruxelles și anunțul acestuia privind deblocarea a 600 de milioane de euro, fonduri pentru infrastructură și mdiu. În opinia lui Cezar Preda, declarația premierului a rămas în coadă de pește, nefiind urmată de nimic concret care să anunțe ce se va întâmpla cu banii aceia. Vizat direct – ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb:

Am văzut și vizita la Bruxelles, pe care unii au lăudat-o, unii au criticat-o. Contează care este, până la urmă, rezultatul. Primul ministru a vorbit de cele 600 de milioane de euro care vin imediat. Eu n-am mai văzut nimic prezentat opiniei publice – ce înseamna cele 600 de milioane, unde s-au deblocat, care sunt unitățile de management care fac treaba asta?

Și acum pot să încep și prima critică – pentru că toată lumea spune că eu nu-i critic, ci îi laud – (…), ce face doamna Plumb? Voi ați văzut vreo conferință de presă, ați participat la vreo conferință de presă a doamnei Rovana Plumb în care să prezinte, măcar în fața târgoviștenilor, a dâmbovițenilor care au ales-o, ce face acolo, ce-a deblocat, ce-a făcut? Pentru că dânsa nu-i de-acum o săptămână, ca Tudose; dânsa mai are o vechime, e din 4 ianuarie. Ce a făcut concret? Mi-aduc aminte în campania electorală cum ieșea cu hârtii, numai așa îmi arăta hârtiile, cum cresc, cum scad, era plină de grafice. Unde-s graficele alea? Unde sunt graficele de absorbție a fondurilor europene? De ce nu vine în fața noastră să ne spună: în luna iulie intră atât, în august atât, în septembrie…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.