Cezar Preda, reacție la Caravețeanu: Nu cred că ar fi ajuns președinte… Este sub nivelul meu…!

cezar preda - marius caraveteanu

Conflictul evident din interiorul PNL Dâmbovița, între președintele filialei și parlamentari, recunoscut deschis chiar în fața presei, primește un nou episod. Luat în vizor de peședintele Marius Caravețeanu, care a declarat că a primit avertismente cu privire la caracterul deputatului Cezar Preda, acesta din urmă a replicat astăzi cu un amestec de indiferență și ironie:

E vară și vara e cald, câteodată te înfierbânți mai tare. Nu am ce comenta, poate doar chestiunea cu dualitatea, că după 11 decembrie comportamentul meu față de persoana domniei-sale s-a schimbat. Cred că este o eroare de calendar. Poate după 2 mai 2017, că din 1 decembrie 2016 până în 2 mai 2017 l-am susținut cap și coadă să fie președinte. Deci, dacă ar fi fost un dualism al meu după 11 decembrie, nu cred că ar fi ajuns președinte.

În ceea ce privește restul declarațiilor, (…) este sub nivelul meu să transmit presei ce spune un om despre alt om. Despre un om îmi fac eu propria mea impresie.

Dacă se consideră că eu nu fac bine când nu mă înscriu în programele astea de poze pe facebook, ca să apar și eu în fiecare zi, eu consider că e mai bine ca unul să fie într-un loc, Caracota în alt loc, Preda în alt loc în același timp. Cred că e o modalitate în care putem comunica cu alegătorii din Dâmbovița mult mai bine.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.