Ciprian Prisăcaru (PNL): Principalele domenii de interes pentru municipiul Târgoviște!

ciprian prisacaru

Candidatul PNL pentru Primăria municipiului Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, a vorbit astăzi, în linii mari, despre domeniile principale de interes pe care partidul se axează:

  1. Crearea de locuri de muncă – „Știu că foarte mulți dintre dumneavoastră și, poate, și din cetățenii municipiului Târgoviște, ar spune că un primar nu poate crea locuri de muncă în mod direct. Așa este, în mod direct nu poate crea locuri de muncă, dar în mod indirect o poate face. Poate crea un mediu propice pentru atragerea de invstitori care să dezvolte afaceri la nivelul municipiului Târgoviște, iar prin acest lucru să dezvolte și numărul de locuri de muncă”.
  2. Modernizarea urbană – „După Centrul Vechi, modernizat pe mandatul primarului Gabriel Boriga, și după cele 2 Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană (A și B), care au schimbat fața unei treimi din municipiul Târgoviște, considerăm că trebuie să ne concentrăm atenția pe continuarea modernizării cartierelor municipiului Târgoviște”.
  3. Învățământul târgoviștean – „Sunt profesor, avem pe lista pentru Consiliul Local foarte mulți oameni din sistemul de învățământ, iar PNL este absolut conștient de importanța educației. Obiectivele noastre sunt legate, printre altele, de introducerea unui sistem after school în absolut toate școlile generale.

Candidatul PNL nu a precizat și programele sau sursele de finanțare, dar a spus că cele 3 direcții vor fi completate cu alte lucruri din programul de guvernare locală. Luni, 9 mai, va avea loc lansarea candidaților PNL Târgoviște.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.