Claudia Gilia: Da, voi candida pentru funcția de președinte al OFSD Dâmbovița!

watermarked-claudia gilia

Se va întâmpla pe 4 septembrie Conferința Județeană Extraordinară a Organizației de Femei a PSD (OFSD) Dâmbovița, în cadrul căreia se va alege noua echipă de conducere. Biroul Politic va avea un președinte, un prim-vicepreședinte, un secretar, 11 vicepreședinți și 15 membri.

Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița, a vorbit astăzi despre organizarea conferinței și obiectiele filialei județene, anunțându-și, totodată, candidatura pentru viitorul mandat în fruntea organizației.

Depunerile de candidaturi se vor face pentru fiecare funcție. Candidaturile se vor depune până pe data de 1 septembrie, astfel încât comisia care se va ocupa de verificarea candidaturilor să aibă timpul suficient să verifice toate dosarele.

Vom avea peste 600 de delegate, care vor participa la desemnarea organismelor de conducere și de lucru ale OFSD Dâmbovița.

Da, îmi voi depune candidatura pentru funcția de președinte!

Eu îmi doresc să le determin pe doamne să se implice mai mult în viața politică, pentru că această implicare înseamnă, până la urmă, implicare în viața comunităților. Consolidarea, crearea unor adevărate organizații de femei cred că este obiectivul esențial și punctul la care trebuie să lucrăm foarte mult în viitorul mandat.

Eu cred că OFSD Dâmbovița s-a revigorat. Ne-am implicat foarte mult în tot ce înseamnă activitățile sociale, umanitare – este un lucru pe care, de altfel, ni l-am propus încă de la începutul mandatului.

Organizația de Femei a PSD Dâmbovița are, în prezent, peste 12.000 de membre.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. da’ de ce candidează, are … scheleţi? 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.