Claudia Gilia, deputat și președinte OFSD Dâmbovița, reacție la scrisoarea către Liviu Dragnea

Deputat PSD Dâmbovița și președinte OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia reacționează la scrisoarea prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea:

PSD este un partid mare și dezbaterile în interiorul său sunt unele vii și actuale. Domnul președinte Adrian Țuțiuanu nu a făcut acest demers de unul singur. Când ești președintele unei organizații, reprezinți acea organizație, iar noi, în interiorul Biroului Permanent Județean și în cadrul Comitetului Executiv Județean, am dezbătut această problemă. Am avut dezbateri transparente și foarte oneste. Noi considerăm că Partidul Social Democrat trebuie să rămână principalul vector și garant al creșterii nivelului de trai pentru fiecare român.

În anul Centenar, politicile asumate prin Programul de Guvernare și susținute prin vot de majoritatea românilor trebuie continuate prin proiecte majore de investiții în infrastructură rutieră și sprijinirea primarilor prin alocări de fonduri pentru dezvoltarea comunităților. Astfel, Codul Administrativ trebuie să rămână o prioritate și să fie adoptat în regim de urgență de către Parlament. Primarii așteaptă soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor care le-au acordat încrederea prin vot. În plus, noua Lege a Pensiilor trebuie pusă în practică pentru a garanta tuturor pensionarilor dreptul la o viață decentă.

Aceste priorități sunt asumate și de semnatarii acestei scrisori. Așadar, lupta nu este îndreptată împotriva unui om politic sau pentru o funcție. Dezbaterile din cadrul PSD vor fi în favoare proiectelor asumate prin Programul de Guvernare. PSD Dâmbovița este și va fi si n continuare o echipă puternică, unită și preocupată de problemele cetățenilor dâmbovițeni.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.