Colegiul „Constantin Carabella” va avea o bază sportivă modernă: sală de sport și teren multifuncțional! (detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul deschis la Colegiul Național „Constantin Carabella”, acolo unde au debutat lucrările pentru cea mai importantă investiție a unității: construirea unei baze sportive moderne, care va cuprinde o sală de sport și un teren multifuncțional.

Sala va avea o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, iar terenul va fi destinat mai multor activități, putându-se practica pe el fotbal, volei, handbal sau baschet.

Cristian Stan, primar: Vor exista și anexa și vor fi toate dotările necesare, astfel încât elevii de la Colegiu să poate desfășura orele de sport în condiții foarte bune. De asemenea, sala de sport va putea să găzduiască și anumite competiții. (…) Trebuie spus faptul că aici, de-a lungul timpului, orele de sport se făceau fie într-o sală de sport provenită dintr-o sală de clasă, fie într-o sală provenită dintr-o fostă cantină (cel puțin, când eram eu elev la acest colegiu, acolo făceam orele de sport). Eu sunt convins că investiția se va desfășura așa cum trebuie și, în vara anului viitor, vom avea la Colegiul „Constantin Carabella”, exact în această locație, o bază sportivă de invidiat.

Finanțarea este asigurată de Primăria Târgoviște – 2,6 milioane lei valoarea contractului de execuție. Durata lucrărilor este de 18 luni. Etapa de debut a lucrărilor presupune dezafectarea terenului, desființarea construcțiilor actuale.

Cristian Stan: Avem o bază sportivă similară și la Liceul nr. 3 „I.H. Rădulescu” – licitația de execuție este în validare la ANAP. A început și investiția de la noul teren de antrenament de lângă Complexul Turistic de Natație, iar luna aceasta vor debuta lucrările la Grădinița nr. 13, Creșa nr. 13,Grădinița nr. 15 și Creșa nr. 14. Ordinele de începere a lucrărilor sunt, deja, date și se va intra efectiv în lucru după data de 20 ianuarie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.