Compania de Apă Târgoviște – proiect european destinat persoanelor din managementul instituției (detalii)

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A. implementează proiectul „Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA la dinamica sectorului «Energie și management de mediu»”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Durata de implementare: 12 luni începând din data de 17.09.2018.

Obiectivul proiectului: Scopul proiectului este de a asigura instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane și condiții de lucru îmbunătățite pentru 55 de angajați din Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița S.A. în vederea adaptării activității acesteia la dinamica sectorului energie și management de mediu.

Obiectivele specifice ale proiectului:

 1. Conștientizarea a minimum 55 de persoane care asigură managementul companiei cu privire la importanța și necesitatea participării la programe de formare continuă, în vederea recrutării și încrierii în grupul țintă a 55 de persoane.
 2. Creșterea performanțelor în plan profesional și îmbunătățirea abilităților antreprenoriale și manageriale pentru 45 de persoane din grupul țintă (care ocupă poziții de management în cadrul CATD)
 3. Îmbunătățirea organizării muncii eco-productive prin transfer de expertiză pentru 45 de persoane din grupul țintă și prin instrumente inovatoare de organizare a muncii.
 4. Creșterea potențialului de anticipare a schimbărilor și de adaptare a activității firmei la dinamica sectorului în care activează prin transfer de expertiză pentru 45 de manageri și introducere de noi instrumente/ practici.
 5. Îmbunătățirea activității de management al resurselor umane pentru un număr de 10 persoane angajate în departamentele de resurse umane.

Grup țintă: Este format din 55 de persoane, din cadrul Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița, și este structurat astfel:

 • 45 de angajați cu contract individual de muncă ce asigură managementul strategic și care ocupă poziții de management (angajați în poziții manageriale sau de supervizare din departamentele funcționale ale întreprinderii) și
 • 10 angajați cu contract individual din departamentele de resurse umane.

Acțiunile de formare profesională vor consta în cursuri de formare în domeniile:

 • „Competențe antreprenoriale”
 • „Competențe informatice”
 • „Manager de inovare/ Managementul inovării”
 • „Manager imbunătățire procese”
 • „Manager de produs”
 • „Managementul strategic”
 • Cursuri de mini MBA
 • „Inspector resurse umane ”
 • 2 workshopuri având ca temă: Instrumente de tip benchmarking pentru autoanaliza performanțelor managementului inovării conform standardului CEN TS 16555 (standard european pentru managementul inovarii)
 • Workshop interactiv: „Instrumente moderne de gestionare a resurselor umane”
 • Activități de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor organizației în domeniul inovării și planificării strategice

Rezultate:

 • 45 de persoane care asigură managementul strategic al companiei își îmbunătățesc nivelul de calificare ca urmare a sprijinului primit.
 • 10 persoane din departamentul de resurse umane care își îmbunătățesc nivelul de calificare in managementul și planificarea resurselor umane.

Bugetul proiectului: Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 517.974,19 lei, din care 220.735,48 lei reprezintă valoare eligibilă nerambursabilă (187.625,17 lei din FSE și 33.110,31 din bugetul național).

Toate activitățile din cadrul proiectului contribuie la dezvoltarea competențelor grupului țintă, care va putea să contribuie în mod direct la creșterea competitivității companiei.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Persoana de contact: Ing. Cătălin Zegheru – Manager de proiect

e-mail: secretariat.uip@catd.ro

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.