Conferință de alegeri PSD Dâmbovița, la Sala Polivalentă / participă toată conducerea centrală, mobilizare impresionantă

foto: Conferința extraordinară a PSD Dâmbovița / 2014

În această seară, începând cu ora 17.30, va avea loc Conferința de alegeri a Organizației PSD Dâmbovița, eveniment politic de amploare. Momentul este folosit și pentru a arăta forța partidului în județ, locația conferinței fiind Sala Sporturilor (Polivalentă) din Târgoviște, acolo unde sunt așteptați peste 2.500 de delegați!! O defilare impresionantă a PSD, la care vor fi prezenți președintele Marcel Ciolacu și toată conducerea centrală a partidului. Ultima „încordare” de acest fel s-a petrecut în 2014, când a avut loc Conferința extraordinară care a validat candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale (se întâmpla tot la Polivalentă, în prezența a 4.000 de membri, militanți și invitați).

Cât despre alegerile de diseară, lucrurile sunt lipsite de emoții. Actualul președinte, Corneliu Ștefan, își va reînnoi mandatul, grație rezultatelor electorale categorice pe care le-a obținut în fruntea PSD Dâmbovița: victorii la scoruri impresionante în alegerile locale și parlamentare din 2020, imediat după alegerea sa ca președinte.

Vor conta, așadar, mai mult discursurile, iar ele vor fi axate, previzibil, pe mobilizarea către anul de grație 2024, când vom avea toate alegerile posibile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Revenim cu imagini și discursuri.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.