Constantin Ana, primar Pucioasa: Să terminăm odată cu acest război româno-român!

constantin ana 2

Primarul orașului Pucioasa, social-democratul Constantin Ana, a vorbit astăzi despre continuarea protestelor de stradă împotriva Guvernului, lansând un apel la dialog. Edilul spune că, dincolo de greșeli pe care Guvernul trebuie să și le asume, lucrurile au început să se miște în direcția bună și există, după seceta administrației Cioloș, oportunități reale de finanțare pentru comunitățile locale:

Cred că această ruptură care s-a produs în societate este mai mult decât evidentă și credeți-mă că nu e zi în care să nu văd oameni cu maxilarele încleștate și cu pumnii strânși. Și cred că acest lucru trebuie să înceteze. Vreau să facem un pas împreună ca să redescoperim dialogul. Cred că ați observat că e o dispută surdă între ambele tabere, nimeni nu comunică, fiecare e deținătorul adevărului absolut și, de fapt, ca întotdeauna în viață, adevărul e undeva la mijloc.

Vreau să fac un apel către toți cei implicați și o să încep cu colegii mei primari, inclusiv cei de la PNL, să le explice oamenilor că este un moment greu, un moment nepotrivit pentru a continua această furie împotriva autorităților. După 15 luni de zile în care Guvernul Cioloș, atât de lăudat, poleit și bine ambalat, nu a adus nimic bun pentru autoritățile locale, în sfârșit au apărut oportunitățile. Eu sunt surprins de modul în care ni se cer date, de modul în care comunicăm rapid cu autoritățile centrale. (…) În tot acest războim lucrurile bune trec beobservate și e păcat, Lumea trebuie să înțeleagă că lucrurile au început să se miște în România. Câteodată, îmi pun întrebarea dacă nu tocmai asta deranjează?!

Eu atât îi rog pe colegii mei, indiferent de culoarea politică: să facă un pas către dialog și să terminăm odată cu acest război româno-român. Nu se mai poate. Stăm în fiecare seară, ne certăm între noi, dăm explicații câteodată la niște postări absurde. Chiar nu te mai întreabă nimeni de ce te duci la muncă, important e că ești pesedist și că ești rău. Incredibil ce se întâmplă!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.