Corbii Mari: Investiție finalizată – parcul public de agrement din satul Bărăceni! (detalii)

Primăria Corbii Mari traversează o etapă extrem de favorabilă din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii pe toate palierele. Multe din întârzierile trecutului au fost recuperate, iar, acum, foarte multe investiții au depășit stadiul licitațiilor, fiind, deja, la execuție. Unele s-au și încheiat.

Este cazul Parcului public de agrement din satul Bărăceni, proiect a cărui finalizare a fost marcată astăzi printr-o conferință de presă susținută de primarul Ionuț Bănică. Vorbim de un proiect finanțat din bani europeni, prin GAL Titu – valoare 60.551 euro (45.551 euro valoare eligibilă). Investiția înseamnă un teren de sport sintetic de aproape 1.000 mp, alei pavate, amenajare spațiu verde, loc de joacă pentru copii.

Ionuț Bănică: Este un obiectiv prin care am dorit să-i încurajăm pe cei tineri, în special copiii, să facă mișcare, să fie mai aproape de sănătate, pentru că, după cum știm, astăzi sunt, mai toți, prinși de tablete, de laptopuri. (…) Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică elevii să aibă terenurile de sport în incinta unităților, dar să aibă acces și cealaltă parte a populației, după orele de curs.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.