Corneliu Ștefan, sondaje: Nu există localitate din județ în care PSD să aibă sub 50% / Obiectiv primării pentru 2024

PSD Dâmbovița a organizat, astăzi, o ultimă conferință de presă pe anul 2023, una de bilanț și, mai mult, de afirmare a obiectivelor pentru anul electoral 2024, când vom avea toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Optimismul social-democraților este la cote fără precedent, dacă e să ne luăm după sondajele interne anunțate de partid. Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat că, potrivit acestor date, PSD are cel puțin 50% în fiecare din cele 89 de localități ale județului:

Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru încrederea pe care ne-o acordă în fiecare zi, pentru a dezvolta comunitățile locale, pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus în fiecare localitate. Această încredere reiese și din datele pe care le avem, sondajele pe care le avem acum, la sfârșit de an pe fiecare localitate. Din cele 89 de localități, nu avem niciuna în care PSD să fie la un scor de sub 50%.

La localele de anul viitor, Ștefan își asumă ca obiectiv cel puțin 9 primării în plus față de zestrea actuală:

Obiectivul PSD este de a câștiga în toate localitățile unde avem primari, iar, în afară de aceste localități, minim un oraș (Găești, Titu sau Răcari, conduse, astăzi, de primari PNL) și cel puțin 8 localități din mediul rural.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.