Cristian Stan, răspuns la zvonul că pleacă de la Primăria Târgoviștei

Într-un mesaj de câteva fraze, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, le răspunde celor care, în ultima perioadă, au reluat zvonul plecării lui din fruntea administrației la finalul acestui mandat. Stan le transmite să-și facă alte planuri de viitor:

Se-ntâmplă, periodic, ca niște nefericiți politici, nervoși că nu le-au ieșit zarurile cum trebuie acum 6 ani și acum 2 ani, să apeleze la o „strategie” josnică: vorbesc cu cine-apucă despre cum o să plec eu de la Primărie la finalul acestui mandat și las pe unul sau pe altul în locul meu. Atât au putut produce :))
De cele mai multe ori îi ignor și mă uit la ei cu milă. Parcă, totuși, au devenit prea vocali și am o satisfacție aparte să le transmit că pot să-și facă alte planuri de viitor. O să plec la Primăria Târgoviște când o să-mi spună târgoviștenii să plec. Am muncit prea mult, eu și echipa mea, ca să lăsăm pe unii să distrugă. Am făcut o echipă puternică împreună cu Corneliu Ștefan și n-avem de gând să permitem unor incompetenți în pană de idei să strice asta.
Gata. Înapoi la treabă.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.