Cristian Stan, viceprimar Târgoviște, despre reproiectarea DN 71 prin lărgirea la 4 benzi: Un proiect uriaș, municipiul își poate întemeia dezvoltarea pe termen mediu și lung!

cristian stan - restante taxe habitat

Scriam acum 3 zile despre întâlnirea care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în jurul unui subiect vital pentru planurile de dezvoltare ale județului în următorii ani: reproiectarea DN 71 Bâldana – Târgoviște prin lărgire la 4 benzi.

Prezent la întâlnire a fost și Cristian Stan, viceprimarul municipiului Târgoviște, parte direct interesată în concretizarea acestui proiect care poate oferi o șansă uriașă fostei Cetăți. Notează așa viceprimarul municipiului într-un comentariu pe o rețea de socializare:

Am fost prezent la discuția organizată la sediul Consiliului Județean Dâmbovița pe subiectul demarării unui proiect de care, nu o spun doar eu, se poate lega o dezvoltare ACCELERATĂ a județului și a municipiului Târgoviște: refacerea proiectului de modernizare a DN 71 Bâldana – Târgoviște prin LĂRGIREA LA 4 BENZI pe această distanță. A fost o discuție aplicată, cu participarea tuturor factorilor decizionali și de care depind, pe mai departe, pașii pe care-i avem de făcut. Însă, pentru prima dată după multă vreme, ceva concret se întâmplă și asta se traduce, în primă instanță, prin vizita în teren a reprezentanților CNADNR din data de 31 iulie. 

Repet, e un proiect uriaș al județului, pe care municipiul Târgoviște își poate întemeia un plan de dezvoltare pe termen mediu și lung. Mă bazez pe capacitatea și suportul tuturor celor care pot face ca acest drum să se concretizeze, începând cu premierul Victor Ponta, președintele CJD – Adrian Țuțuianu, ministrul Transporturilor și reprezentanții CNADNR. Din partea Primăriei Târgoviște, atât cât voi reprezenta din orice poziție municipalitatea, voi susține cu toată forța acest obiectiv. Târgoviște înseamnă trecut, prezent și, mai ales, VIITOR!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.