„Cupa Târgoviștei” la înot: Peste 200 de copii au însuflețit Complexul Turistic de Natație!

cupa-targovistei-inot-2

Primăria municipiului Târgoviște a organizat astăzi, 3 decembrie, la Complexul Turistic de Natație, concursul de înot „Cupa Târgoviștei” dedicat copiilor cu vârste între 5-11 ani. Evenimentul a fost un bun prilej pentru a da viață Complexului în această perioadă a anului și este primul dintr-o serie de acțiuni specifice pe care municipalitatea le pregătește. Federația Română de Natație evaluează locația și va propune mai multe eveniment de gen în perioada următoare, a anunțat primarul municipiului, Cristian Stan.

Competiția de astăzi a adunat aproximativ 240 de copii, băieți și fete, din Dâmbovița, București și Prahova, care au concurat în 10 probe, 8 pentru începători și 2 pentru avansați. Toți participanții au primit diplome și premii surpriză, iar ocupanții primelor 3 locuri pe fiecare categorie de vârstă au primit medalii.

La eveniment au fost prezenți primarul Cristian Stan, viceprimarii Carmen Holban și Cosmin Bozxieru, administratorul public – Liviu Stoica și directorul Complexului – Eugen Pătrașcu.

Onoare muncii!

cupa-targovistei-inot-1 cupa-targovistei-inot-3 cupa-targovistei-inot-4 cupa-targovistei-inot-5 cupa-targovistei-inot-6 cupa-targovistei-inot-7 cupa-targovistei-inot-8 cupa-targovistei-inot-9 cupa-targovistei-inot-10

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.