Dâmbovița: Corina Crețu, atac la PPE și PDL

DSC_0158

Prezentă la Aninoasa în echipa de oaspeți care au participat la inaugurarea Clubului Social Democrat și ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, europarlamentarul PSD Corina Crețu a lansat o serie de critici în direcția advresarilor politici de la Bruxelles, cu tot cu terminațiile lor din România. Zice așa cea care deschide lista Uniunii Social Democrate (USD) la europarlamentarele din 25 mai:

Alegerile europene vor fi un moment politic important prin care popularii europeni să fie sancționați pentru modul în care au gestionat criza în ultimii 5 ani. Popularii sunt cei care au adus austeritatea și sărăcia în Europa, inclusiv în România, prin guvernele PDL. Știm foarte bine, nu am uitat cum s-au tăiat pensii, salarii, au fost reduse ajutoarele sociale, s-au închis școli, spitale…

Cred că pentru noi, ca țară, obiectivul principal în perioada următoare ar fi acela de eradicare a sărăciei din România, iar în Europa – eliminarea decalajelor care despart țările bogate de cele sărace. Și este datoria noastră, ca europarlamentari, să apărăm drepturile și libertățile cetățenilor români care aleg să muncească și să trăiască într-o altă țară în virtutea drepturilor ce le revin ca cetățeni europeni. Știți foarte bine că într-o serie de țări, Olanda, Marea Britanie și altele, românii au fost ținte absolut nedrepte ale unor campanii de presă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.