Dâmbovița / COVID-19: Manifest pentru COMUNICARE din partea autorităților!

Pandemia de coronavirus afectează, din nefericire, și abilitatea de comunicare a autorităților în această perioadă fierbinte, fără precedent, în care lumea are nevoie mai mult ca oricând de acces la informații corecte.

Oamenii au nevoie în aceste zile, care sperăm cu toții că vor fi în curând, doar o tristă amintire, de încerderea pe care ar trebui să le-o insufle autoritățile, de speranța că totul va fi bine sau măcar că situația va fi gestionată corect, că se face tot ce se poate pentru a trece cu bine și fără consecințe nefaste peste această criză adâncă.

Haosul, debandada instalate la toate nivelurile de decizie și comunicare nu ne pot lăsa indiferenți. Datoria față de fiecare dintre noi, de publicul larg nu ne lasă să fim nepăsători în fața acestei stări de lâncezeală în care parcă s-au cufundat autoritățile statului, în special la nivelul județului în care trăim.

Din acest motiv, solicităm factorilor de decizie să iasă public și să comunice cetățenilor ce se întâmplă în această perioadă, cum gestionează situația generată de această nenorocire care s-a abătut asupra populației planetei, care sunt nevoile, cum le pot acoperi ș.a.m.d. Să dea un semn că există și lucrează spre binele comunității care i-a ales să conducă destinele județului, că nu dorm în bocanci, că își merită salariile babane.

Noi suntem aici și suntem cu ochii pe ei!

Manifestul este susţinut de publicaţiile db24News.ro, dambovita24.ro, biroul-permenent-de-stiri, incomod-media.ro, oficialmedia.com, targovistelive.ro, stiridb.ro, politica-broaştei.ro şi Televiziunea Columna.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.