Dâmbovița, rezultat fără drept de apel: Victor Ponta a câștigat în 87 de localități din 89!

psd banner

Victoria detașată pe care PSD – UNPR – PC și candidatul alianței, Victor Ponta, au obținut-o în Dâmbovița se traduce și prin următoarea situație: în 87 de localități din 89, Ponta a obținut cel mai mare scor în raport cu Iohannis. Pe ceilalți nu-i mai socotim, că ne încurcă la imagine. Singurele 2 unități în care ACL a câștigat sunt Vlădeni (44,40% Iohannis la 30,26% Ponta) și Fieni (37,67% Iohannis la 36,28% Ponta).

Altfel, social-democrații au defilat în primul tur, câștigând la pas toate localitățile, indiferent că primarii au fost PSD, PDL sau PNL. Scorul de 52,48% din dreptul lui Victor Ponta, potrivit numărătorii paralele a PSD, acoperă comentarii suplimentare.

Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița: Celor care au votat candidatul Victor Ponta, pentru opțiunea lor fermă și pentru faptul că am realizat împreună un scor de 52% foarte bun, cel mai mare scor pe care Partidul Social Democrat l-a obținut din 2000 încoace. Cred că ne-am mobilizat așa cum știm să o facem în momentele esențiale, iar victoria noastră este rezultatul acestui efort comun, la care am contribuit cu toții: de la președinți de organizații la ultimul militant din comună, de la parlamentari la simpatizanți, de la primari la oameni simpli, care au dorit să rupă blestemul ultimilor 10 ani!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. NEACŞA NICOLAE says:

    ÎN TURUL 2,DIFERENŢA VA FI CATEGORICĂ ÎN FAVOAREA LUI -VICTOR PONTA.
    POPULAŢIA ROMÂNIE ,ÎN MAJORITATEA EI,SE VA TREZI ŞI VA VOTA UNICA SOLUŢIA PENTRU ŢARĂ:
    VICTOR PONTA PREŞEDINTE

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.