Dâmbovița: Victor Ponta – „președintele care unește” 7 partide în turul 2!

psd dambovita - sustinere victor ponta

S-a întâmplat astăzi, la sediul PSD Dâmbovița, o conferință de presă care a vrut să marcheze alăturarea tuturor forțelor politice care-l susțin pe Victor Ponta în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Am adunat și a rezultat că 7 partide trag pentru candidat pe 16 noiembrie: Partidul Social Democrat, Uniunea Națională pentru Progresul României, Partidul Conservator, Partidul Liberal Reformator, Partidul Poporului Dan Diaconescu, Partidul România Mare și Partida Romilor „Pro Europa”.

Ca să dea tărie mesajului unitar de susținere, la masa conferinței au fost prezenți toți președinții județeni ale celor 7 grupări: Adrian Țuțuianu, Marian Radu, Georgică Dumitru, Mircea Nistor, Cosmin Bozieru, George Țîncu și Vasile Moise.

Susținerea pe care formațiunile respective o depun în contul candidaturii lui Victor Ponta se dorește a fi concretizată într-un procent de aproximativ 65% în turul 2, potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. În primul tur, Alianța PSD – UNPR – PC a obținut în Dâmbovița 52,54% din voturi.

Revenim cu declarații din cadrul conferinței.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.