Dan Sprinceană, alături de Constantin Ana la Pucioasa: În niciun caz, acest oraș nu mai trebuie condus de Bădău!

dan sprinceana

Bătălia pentru Primăria Pucioasa pare a-și fi limpezit taberele cu multe luni înainte de campania electorală propriu-zisă. Actualul primar, Dănuț Bădău, se cere candidat din partea PNL, în vreme ce Partidul Social Democrat va merge pe mâna lui Constantin Ana. Acesta din urmă a făcut un pas important în ecuația electorală a zonei, reușind să-i aducă în echipa sa pe mai mulți lideri – vectori de imagine în oraș: Cerasela Roșoiu – fost președinte al Organizației Județene de Femei a PNL Dâmbovița sau Dan Sprinceană, fost candidat (PSD sau independent la Primăria Pucioasa).

Acesta din urmă a ieșit alături de Constantin Ana să-și anunțe susținerea și argumentele pentru care a ales să facă echipă cu social-democratul:

Am realizat, după ce domnia-sa a fost desemnat ca și candidat al PSD, că, într-o competiție electorală în care ar candida cu siguranță actualul primar în funcție, Dănuț Bădău, ar candida Dan Sprînceană și ar candida Constantin Ana, cel ce va avea marea majoritate a voturilor ar fi dl Bădău. Ori în niciun caz, acest oraș nu mai trebuie să fie condus de dl Bădău. Dacă ar să vorbim matematic, cu șanse reale pentru a-l dărâma pe Bădău ar fi fost Constantin Ana și Dan Sprînceană. Și am luat eu decizia să cedez în favoarea lui Constantin Ana din mai multe argumente. Este argumentul tinereții domniei-sale, Este argumentul poziționării în orașul Pucioasa – are un nume care, după părerea mea, îi va aduce cu siguranță foarte multe voturi. Din multe discușii pe care le-am purtat, am tras concluzia că putem. împreună, să reconstruim orașul Pucioasa din temelii. (…) Orașul este, de 7 ani, într-un declin total.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.