De la Dâmbovița, senatorul Sorin Rosca Stănescu îl ajută pe Mircea Diaconu să strângă semnături pentru europarlamentare. DETALII

srs2
Senator ales pe colegiul Târgoviște-Moreni, Sorin Roșca Stănescu îl susține pe actorul Mircea Diaconu în demersul de strângere de semnături pentru candidatura independentă la europarlamentare. Diaconu a demisionat din PNL după ce PNL a hotărât să-l scoată de pe lista europenelor din mai. Crin Antonescu a invocat problemele actorului cu Agenția Națională de Integritate (ANI).
.
Mai departe, urmează câteva zile (până pe 25 martie – data limită) de mobilizare maximă pentru strângerea a 100.000 de semnături de susținere, obligatorii pentru depunerea candidaturii.
.
Printre primii care i-au sărit în ajutor fostului vicepreședinte PNL se numără și senatorul de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, care și-a pus la dispoziție biroul parlamentar din sediul Consiliului Județean Dâmbovița:

Am decis ca, in mod direct dar si prin intermediul biroului meu senatorial, sa sustin acest proiect. Prin urmare, incepand de joi, data de 20 martie, in fiecare zi intre orele 9:00 – 16:00, consilierele mele, care lucreaza la biroul senatorial de la etajul 5, camera 116A, din Consiliul Judetean Dambovita, Targoviste, ii primesc pe toti prietenii marelui actor Mircea Diaconu, pe toti cetatenii din judetul Dambovita care cred in valoarea acestui om, pentru a-l ajuta sa stranga numarul necesar de semnaturi.

Rugam cetatenii care doresc sa sprijine acest proiect sa se prezinte cu actul de identitate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.