Deputat: Autoritatea președintelui CJD a fost subminată de către colegi din partid și din Consiliu (declarații)

Deputatul Pro România, Oana Vlăducă, condamnă excluderea din PSD Dâmbovița a președintelui Consiliului Județean și acuză faptul că activitatea acestuia a fost blocată chiar de colegi din partid și din CJD. Potrivit deputatului, PSD Dâmbovița a intrat într-o etapă în care nu se mai aduc oameni ca să crească partidul, ci sunt dați afară membri:

Decizia nu este o surpriză pentru nimeni, nici pentru mine, nici pentru dumneavoastră. Aproape toți știam că acest lucru se va întâmpla, a fost premeditat, foarte bine orchestrat.

Faptul că s-a ajuns aici este o rușine pentru PSD Dâmbovița. E un lucru rău să dai afară orice membru, dar să ajungi în situația de a da afară președintele Consiliului Județean. (…) E o pată urâtă pe Organizația Județeană Dâmbovița, o organizație care, după cum știți, s-a clădit prin eforturi mari și s-a clădit prin aducerea oamenilor în organizație, nu prin excluderea lor.

Avem de-a face cu o situație pe care, sunt convinsă și vă spun acum, o s-o mai întâlnim. 

Îmi pare rău pentru cum a fost umilit Dan Comănescu pentru că este un om care nu făcut niciun rău partidului, ba dimpotrivă, l-a ajutat, a fost fidel, a muncit și ajunge să fie terfelit în felul acesta. A fost un președinte bun de Consiliu Județean, care și-a făcut treaba. Și-ar fi făcut și mai bine datoria dacă autoritatea nu i-ar fi fost subminată de către oameni din partid și de colegi din Consiliul Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.