Deputatul Radu Popa, acuzație gravă: Antreprenorii generali pe PIDU-urile din Târgoviște sunt ȘANTAJAȚI!

radu popa 6

Se întâmplă ca subiectul lucrărilor pe cele două proiecte din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU A și B) din Târgoviște să explodeze de-a binelea, după ce, inițial, a fost provocată doar o dispută pe marginea modului defectuos în care se lucrează pe anumite zone. După mai multe luări de poziție (pe care le-am descris în postările noastre recente), aruncă benzină pe discuție deputatul de Târgoviște, social-democratul Radu Popa. Acesta acuză șantajul în fața căruia sunt puși antreprenorii care derulează contractele de lucrări pe cele două PIDU-uri, respectiv SC Delta ACM 93 SRL pentru PIDU A și SC Construcții Erbașu SA pentru PIDU B:

Lucrările la PIDU-uri sunt blocate pentru că antreprenorii generali sunt șantajați să cumpere asfalt de la firmele unor băieți talentați din Târgoviște, intermediari ai acestor lucrări. Chirulli poate să vândă asfaltul direct la Erbașu, nu e nevoie să intervină nimeni pentru firmele băieților ăstora talentați. (…) Delta și Erbașu nu mai trebuie blocate doar pentru ca unii să câștige sute de mii de euro prin intermedierea unor mari cantități de asfalt.

Vorbele lui Radu Popa se adaugă semnalului de alarmă tras acum câteva săptămâni de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care acuza blocarea lucrărilor pe bulevardul I.C. Brătianu din cauza intereselor legate de furnizarea de bitum (vezi AICI declarația).

Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.