Doi dâmbovițeni pe lista alianței PSD – UNPR – PC la europarlamentare. FOTO-VIDEO de la depunerea dosarelor de candidatură

1.-Victor-Ponta-la-depunerea-listei-Aliantei-Electorale-PSD-UNPR-PC-la-alegerile-europarlamentare-22.03.2014

S-a întâmplat astăzi ca alianţa electorală PSD-UNPR-PC să depună la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Au ținut fruntea convoiului cei trei lideri ai alianţei: Victor Ponta (PSD), Gabriel Oprea (UNPR), Daniel Constantin (PC).

Județul Dâmbovița vine cu 2 nume pe listă, ambele locuri fiind neeligibile. Este vorba de Claudia Gilia – președinte Organizației de Femei a PSD Dâmbovița (locul 22) și Emilian Bărbulescu – președintele Organizației de Pensionari a PSD Dâmbovița (locul 41 – supleant). VEZI LISTA COMPLETĂ

claudia gilia

La momentul deciziei organizației județene de a o propune pe lista de europene, Claudia Gilia declara așa:

Sunt extrem de onorată de decizia pe care a luat-o Biroul Permanent Județean, confirmată apoi de Comitetul Executiv. Sper să mă ridic la așteptările colegilor mei și să promovez cât se poate de eficient politica Partidului Social Democrat în cadrul politicilor europene. Deși, poate nu pare, alegerile pentru Parlamentul European au o importanță cât se poate de concretă pentru cetățenii români. Deciziile de acolo se regăsesc și sunt transpuse în politicile naționale.

Victor Ponta:

Ne mândrim foarte mult cu toţi candidaţii noştri. Pentru noi e extrem de important ca pe 25 mai vocea României să fie reprezentată în PE mult mai puternic decât în ultimii cinci ani. Toţi cei care astăzi sunt candidaţi şi care, după 25 mai vor fi parlamentari, vor fi în primul şi în primul rând parlamentari ai României, după aceea vor fi social-democraţi. Vor vorbi de bine despre România, niciodată nu vor vorbi de rău despre țara pe care o reprezintă, aşa cum au făcut, din păcate, alţii.Vor susţine interesele noastre naţionale şi interesele noastre politice în cadrul PE şi o vor face cu foarte mare demnitate şi foarte mare cinste.

Onoare muncii!

psd dambovita europarlamentare (1) psd dambovita europarlamentare (2) psd dambovita europarlamentare (3) psd dambovita europarlamentare (4) psd dambovita europarlamentare (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.