Europarlamentarul Mircea Diaconu începe astăzi un nou Tur al României. Prima oprire: Târgoviște!

mircea diaconu turul romaniei

Așa cum a făcut-o în fiecare an, eurodeputatul independent Mircea Diaconu va reedita turul României, în perioada 4 mai – 9 iunie 2018, pentru a continua să comunice cu cetățenii, a-și prezenta raportul de activitate de la începutul mandatului în forul legislativ european și a discuta despre cum arată România în Anul Centenarului și al Patrimoniului Cultural European.

Startul acestui tur va fi municipiul Târgoviște, unde europarlamentarul se va întâlni și va dezbate cu cei interesați, astăzi, de la ora 13.00, la cafeneaua Towers Pub, strada Ion Heliade Rădulescu nr. 3. De la Târgoviște, Mircea Diaconu va merge, tot astăzi, la Curtea de Argeș.

Un alt subiect al discuțiilor va fi proiectul europarlamentarului de organizare a unei rețele naționale de repere ale civilizației spațiului românesc, care să studieze, expună, dezbată și promoveze civilizația românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a țării, rezultată în urma unui discurs istoric și identitar obiectiv, documentat, lipsit de complexe sau constrângeri politice.

Doritorii să participe la aceste întâlniri sunt rugați să trimită un mesaj de confirmare pe adresa contact@mirceadiaconu.ro care să conțină numele orașului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.