Farmaciile HYPERICI recomandă pachetul promoțional FLEXIMOBIL – capsule și gel (detalii)

În farmaciile Hyperici găsiți un pachet promoțional compus din 2 produse esențiale pentru persoanele care solicită foarte mult articulațiile și care au dureri musculare:
FLEXIMOBIL AKTIV este un supliment alimentar recomandat pentru menținerea sănătații sistemului osteoarticular la persoanele care solicită intens articulațiile, cum ar fi persoanele cu activitate fizică intensă, persoanele supraponderale, precum și cele de vârsta a treia.
.
FLEXIMOBIL AKTIV conține o combinație inovatoare de glucozaminț, condroitinț și colagen (componente esențiale ale cartilajului articular) și extract de gheara diavolului, bogat in harpagozide (minim 10%).
.
FLEXIMOBIL AKTIV este recomandat:
– pentru buna funcționare a articulațiilor (șold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana);
– in cazul suprasolicitării mecanice a articulațiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate);
– pentru recuperarea articulară dupa traumatismele aparatului locomotor.
.

.
În pachetul promoțional, veți primi și gelul emulsionat Fleximobil MED, recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare, asociate afecțiunilor reumatice sau traumatismelor.
.
Fleximobil MED, gel emulsionat, reprezintă o alternativă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locală a durerii musculoscheletice.
.
FLEXIMOBIL MED este indicat în:
– dureri cronice de origine reumatică (artroze ale mainilor, picioarelor și genunchilor, spondilită anchilozantă etc.);
– dureri musculare sau osteoarticulare asociate leziunilor traumatice (entorse, luxații, rupturi de menisc, contuzii, întinderi sau rupture musculare).

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.