Florin Grad: Cosmin Bozieru este o pierdere pentru UNPR și pentru Consiliul Local Târgoviște!

florin grad

Consilierul local Cosmin Bozieru, care deținea și funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște, a primit miercuri, 27 ianuarie, ordinul de încetare a mandatului. Prefectura a emis acest ordin în urma hotărârii de excludere a lui Bozieru din UNPR Dâmbovița. Pe subiect, Bozieru a comentat AICI.

O apreciere a situației fostului viceprimar a venit astăzi din partea președintelui executiv al PSD Dâmbovița, Florin Grad. Acesta consideră că progresiștii au pierdut o șansă importantă de valorificare a omului Bozieru și a funcției pe care a deținut-o:

Am văzut din presă că dl Cosmin Bozieru a primit încetarea mandatului de consilier din partea Prefectului. Eu îl consider pe dl Bozieru un om de valoare. Consider că este o pierdere pentru UNPR, cât și pentru activitatea Consiliului Local. Ce se va întâmpla nu pot să spun.

Despre o eventuală trecere a fostului UNPR-ist în rândurile PSD, Florin Grad insistă pe atuurile lui Bozieru:

Nu pot să vă spun care vor fi opiniile politice ale dânsului. Eu îl consider pe dl Bozieru un om de o certă valoare. Dacă dânsul va considera vreodată că va dori să vină alături de noi, eu aș onorat și bucuros să avem un coleg de o asemenea valoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.