Florina Mureșan a depus jurământul ca subprefect al județului Dâmbovița! Primul mesaj

investire florina muresan (2)

Anunțată la mijlocul săptămânii trecute, decizia privind numirea unui nou subprefect la Dâmbovița a fost concretizată astăzi în ceremonia de învestire. Florina Mureșan, fost director de dezvoltare în Compania de Apă Târgoviște, îl înlocuiește pe Ciprian Păsăilă, în urma hotărârii Guvernului Mihai Tudose.

La eveniment au fost prezenți secretarul de stat din cadrul MAI – Mihai Dan Chirică, prefectul Antonel Jîjîie, președintele CJD – Alexandru Oprea, parlamentarii Carmen Holban, Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, primari și viceprimari din județ, șefi de instituții deconcentrate.

Primul mesaj al noului subprefect după depunerea jurământului:

Astăzi este o zi specială, care mă onorează. le mulțumesc tuturor acelora care m-au susținut și de la care am avut de învățat și vă asigur că ocuparea acestei funcții nu-mi va afecta echilibrul, echidistanța, respectul față de lege. Vă mulțumesc pentru încredere și mă angajez că-mi voi desfășura activitatea la nivelul de importanță și demnitate pe care îl impune această funcție.

Sunt jurist de profesie, am fost 10 ani avocat, iar în ultimii 5 ani mi-am dedicat activitatea accesării și implementării fondurilor europene. Lucrurile în care eu cred și pe care îmi doresc să le aplic în continuare sunt transparența, egalitatea și dialogul. Fără aceste 3 elemente nu poți reuși, indiferent de domeniul în care alegi să lucrezi.

Voi veghea alături de domnul prefect, cu intransigență, la respectarea și aplicarea legii în județul Dâmbovița.

Onoare muncii!

investire florina muresan (1) investire florina muresan (3) investire florina muresan (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.