FOTO: Inaugurare de excepție a Centrului de Medicină Regenerativă ALPHA MEDICA / invitați de prestigiu

S-a întâmplat astăzi, la Voinești, în județul Dâmbovița, inaugurarea unuia dintre cele mai spectaculoase proiecte medicale românești, unic prin abordare: Centrul de Medicină Regenerativă ALPHA MEDICA, un proiect cu capital 100% românesc. „Părinții” acestui proiect: soții Teodora și Iustin Preoteasa.

Ce este Medicina Regenerativă?

Practic, o revoluție în ceea ce privește tratamentele clasice, îmbunătățindu-le exponențial efectul terapeutic pozitiv.

Cu ajutorul medicinei regenerative și a noilor tehnologii, țesuturile afectate de vârstă, boală sau cele traumatizate se pot vindeca. Însuși corpul uman este creat pentru a se vindeca, construind un puternic câmp de luptă atunci când se simte lezat, afectat de boală sau de traumatisme. Stimularea proceselor naturale de vindecare a organismului vine din interior, tratând cauza și nu efectul numeroaselor patologii: cardiologice, deficiențe pulmonare, hepatice, imunologice prin restabilirea condițiilor optime de funcționare a țesutului afectat până la completa vindecare.Medicina regenerativă este transformarea conceptului clasic de astăzi de „luptă cu boala” într-un proces de restabilire totală a sănătății pacientului.
.
Tratamentele celulare inovatoare, utilizate de Centrul Alpha Medica, reprezintă promisiunea ameliorării bolilor osteo-articulare, neurologice, pulmonare, cardiovasculare sau autoimune, răspunsul medical corect pe care îl așteptau generații întregi.
.

Oaspeți de excepție

Inaugurarea a fost una impresionantă, atât prin deschiderea și prezentarea către publicul larg a Centrului, cât și prin prezența a numeroase personalități din lumea medicală, culturală, politică, administrativă. Într-o enumerare absolut întâmplătoare: renumitul chirurg – profesorul Mircea Beuran; dr. Bansal Himanshu – partener al Centrului, invitat special din India, aflat în premieră în România; fostul ministru al Sănătății – Nicolae Bănicioiu; scriitorul și poetul Lucian Avramescu – cel care și-a lansat tot astăzi, în cadrul evenimentului, ultimul volum pe care l-a scris alături de soția sa, Giorgiana Radu, „Grei ai medicinei românești”; senatorul Adrian Țuțuianu; fostul prefect al județului – Ioan Marinescu; primarul comunei Voinești – Gabriel Sandu; primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan; fostul președinte CJD – Daniel Comănescu; directorul DSP Dâmbovița – Sorin Stoica; medicul stomatolog Nedim Dinescu; dr. Jean Popescu și mulți, mulți alții.

A fost o inaugurare specială a unui proiect special.

La final, toți invitații au semnat în Cartea de onoare și au lăsat acolo câteva gânduri.

Legământul fondatorilor acestui proiect

Credem că viitorul medicinei nu se află în tratamente agresive și în măsuri temporare, fiindcă organismul uman are deja toate resursele necesare pentru a se vindeca. Are nevoie doar de un impuls, pentru a funcționa la capacitatea lui maximă.

De aceea, ne folosim de resursele esențiale ale domeniului medicinei regenerative pentru a deschide un nou orizont în materie de tratamente non-intruzive. Ne propunem să devenim un etalon în ceea ce privește îngrijirea medicală ultra modernă și să aducem tratamentele inovative mai aproape de tine.

Tratamentele inovatoare cu celule stem mezenchimale dezvoltate de clinica Alpha Medica reprezintă promisiunea ameliorării bolilor osteo-articulare, neuronale sau autoimune.

Suntem o echipă tânără și performantă, mereu la curent cu ultimele tehnologii, cu un nucleu bine conturat.

Site-ul Centrului este plin de informații și vă va deschide o nouă lume în privința abordării medicale.

Alpha Medica este membru al International Society for Medical Laser Application, asociație internațională ce se desfășoară sub egida dr. prof. Michael Weber, fondator Weber Medical, Germania, partener oficial Alpha Medica Stem Clinic România.

Alpha Medica este membru internațional al Societății Germane de Ozonoterapie


Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.