FOTO și declarații: Deputatul PSD Zisu Stanciu, alături de Dan Miculescu și UNPR în târgul de la Voinești!

voinesti florii (9)

Apariție surpriză astăzi, în târgul de Florii de la Voinești. Deputatul PSD Dâmbovița, Zisu Stanciu, a vizitat „bâlciul” (așa cum îi spun localnicii) tradițional de pe Valea Dâmboviței alături de președintele UNPR Dâmbovița, Dan Miculescu, și echipa „progresiștilor dâmbovițeni”. Prezenți au fost și foștii social-democrați Mihăiță Moldoveanu, Bogdan Manole și Alin Mocanu, alături de câțiva tineri îmbrăcați în veste cu însemnele partidului.

Momentul e cu atât mai „simpatic” cu cât nici nu trecuse jumătate de oră de la plecarea din târg a echipei PSD Dâmbovița, partidul dlui Zisu, în frunte cu președintele Adrian Țuțuianu, senatorul Leonardo Badea și alți membri ai BPJ (Alin Manole, Liviu Vasilescu, Sache Neculăescu). Vezi aici! Ca și înainte, „turul bâlciului” a fost parcurs lângă primarul Gabriel Sandu.

Deputatul Zisu Stanciu a declarat pentru Politica Broaștei că apariția sa la Voinești, încadrat de liderii UNPR Dâmbovița, nu înseamnă plecarea din PSD, ci doar răspunsul la invitația unor prieteni: Nu fac decât să vizitez un târg tradițional în compania unor prieteni. Ce e rău în asta?! Sunt aici alături de prietenul meu cel mai bun, Mihai Moldoveanu, alături de bunul meu prieten, Dan Miculescu. Sunt deputat PSD Dâmbovița, nu am plecat și nu plec din partid. Nu am venit cu colegii din PSD pentru că nu am fost invitat.

Onoare muncii!

voinesti florii (10) voinesti florii (11) voinesti florii (12)

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. mare e gradina ta doamne :)))))))

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.