FOTO: Spectacol pentru copii oferit de OFSD Dâmbovița!

ofsd16

S-a întâmplat aseară, într-o Sală a Sindicatelor arhiplină de zâmbet și voie bună. Specatcolul pentru copii oferit de Organizația de Femei a PSD Dâmbovița a strâns laolaltă părinți, bunici și mulți copii din județ, oferindu-le un moment frumos în apropierea sărbătorilor pascale. Muzică de calitate (Trupa Art Canto Morena, Corala Appassionato, Grupul Glissando, Ansamblul Fir De Dor), baloane, iepurași de ciocolată și personaje din desenele animate – nici nu avea cum să fie altfel decât o bucurie pentru cei mici. Bașca un minirecital al tenorului Vlad Miriță, primit cum nu se poate mai călduros de copii, părinți, bunici deopotrivă.

Au fost alături de colegele lor președintele PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și președintele PSD Târgoviște – Cristian Stan.

Seara a avut și o parte caritabilă – un caz social al unei tinere de 17 ani din Căprioru, care suferă de hemipareză pe partea stângă.

Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovia:

OFSD Dâmbovița vă salută și vă mulțumește că sunteți alături de noi, ca parte a unui gând pe care, de ceva vreme, vrem să vi-l transmitem și pe care îl concretizăm prin activitatea de astăzi. (…) De curând, un prieten îmi spunea că oamenii frumoși merită lucruri frumoase. Frumusețe este cuvântul care domină această sală. Și pentru că suntem în preajma sărbătorilor pascale, vrem să prețuim un om special, pecare, cu siguranță, cu ajutorul dumneavoastră, o să încercăm să-i alungăm tristețea și săl facem fericit. Avem alături de noi un copil absolut special, Florina. Ea suferă de o hemipareză pe partea stângă și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Adrian Țuțuianu, preșdinte PSD Dâmbovița:

Vreau să felicit pe colegele mele din Organizația de Femei a Partidului Social Democrat pentru că au organizat acest spectacol. Este meritul lor și, dacă vreți să aplaudați pe cineva, aplaudați-le pe colegele mele. (…) Putem observa în seara aceasta că politica are și părți frumoase sau că și prin politică putem să facem lucruri frumoase.

Onoare muncii!

ofsd1 ofsd2 ofsd3 ofsd4 ofsd5 ofsd6 ofsd7 ofsd8 ofsd9 ofsd10 ofsd11 ofsd12 ofsd13 ofsd14 ofsd15 ofsd17 ofsd18

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.