Gabriel Oprea, la Târgoviște: Ne considerăm un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului!

11093902_10153232209154510_920560824_n

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, inaugurarea noului sediu UNPR Dâmbovița, situat pe Bulevardul Carol I – fosta clădire a postului de televiziune MDI. La eveniment au participat Gabriel Oprea – președintele UNPR, vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, Neculai Onțanu – secretar general și primar al Sectorului 2, Ion Toma – secretar general adjunct și senator al partidului. Gazde – Dan Miculescu, președinte UNPR Dâmbovița și toată echipa adunată în jurul lui, majoritatea formată din tineri.

Gabriel Oprea: Este o onoare pentru mine să vin aici, în județul Dâmbovița, la Târgoviște. Am avut astăzi o ședință cu activul nostru de partid de aici, din județ. I-am mulțumit dlui președinte Miculescu, dlui președinte executiv Radu, pentru tot ce-au făcut aici. Noi suntem un proiect politic mai nou, pe 1 mai împlinim 5 ani de zile. Suntem un partid care ne-am propus, încă de la înființare, să aducem stabilitate economică și politică în România și de 5 ani de zile facem acest lucru. Am sprijinit guvernele din care am făcut parte, l-am sprijinit pe președintele României, indiferent cum îl cheamă, fiindcă, de fapt, sprijinim România.

Am discutat cu colegii despre cum să ne consolidăm și noi, să avem organizații în toate localitățile județului. Am discutat și am transmis colegilor de aici mesajul nostru. În primul rând, ca obiectiv strategic, vrem să avem până anul viitor, înainte de alegerile generale, 1 milion de membri de partid. Într-adevăr, este un obiectiv greu de atins, ambițios, dar are o anumită logică. Am strâns 1 milion de semnături în campania prezidențială. Suntem, după PSD, care este cel mai mare partid cu 500 și ceva de mii de membri înscriși, pe locul 2 cu 356.000 de membri înscriși la Tribunal. Le-am spus așa, militărește, fiindcă o spun întotdeauna, ne considerăm un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului, adică mai serios și disciplinat.

Dan Miculescu: De astăzi, toți dâmbovițenii și târgoviștenii știu că pe Bulevardul Castanilor din Târgoviște există un sediu al UNPR Dâmbovița, de unde o echipă de oameni curajoși construiesc o echipă puternică, pregătită pentru anul electoral 2016. Inaugurarea sediului județean al UNPR reprezintă primul pas în acțiunea amplă de reorganizarea, reconstrucție și consolidare a acestei formațiuni politice la nivel județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.