În această seară: Municipiul Târgoviște stinge luminile de ORA PĂMÂNTULUI!

earth-hour

În această seară, de la ora 20.30, toată omenirea va sărbători în mod simbolic „Ora Pământului” (Earth Hour), cea mai mare manifestare voluntară dedicată conştientizării globale a impactului negativ asupra mediului înconjurător cauzat de consumul excesiv de resurse energetice.

„Primăria Municipiului Târgoviște se va alătura acestui demers si va opri iluminatului public în data de 25 martie 2017, în intervalul orar 20.30 – 21.30. Municipiul Târgoviște se numără printre orașele participante la Ora Pământului din anul 2009, când, pentru prima dată, iluminatul public stradal a fost stins timp de o oră, pentru a marca acest eveniment” – Cristian Stan, primar.

La nivel internaţional sărbătoarea există din 2007, când WWF Australia a organizat prima ediţie a acestui eveniment. Se întâmpla pe 31 martie 2007, la Sydney, când 2 milioane de case şi sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră. De la an la an numărul țărilor participante a crescut, ajungând în 2016 la nu mai puțin de 178.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.