Inaugurare: Sală nouă pentru sportivii Secției de Box a CSM Târgoviște (foto)

Sportivii Secției de Box a CSM Târgoviște au, începând de astăzi, un spațiu adecvat de pregătire. După ani și ani de antrenamente în condiții incredibile (holuri, vestiare), pugiliștii lui Nicu Tamaș se bucură de o sală de atletică grea reabilitată de Primăria Târgoviște. Inaugurarea a avut loc astăzi.

Cristian Stan, primar: Este o investiție pe care boxul târgoviștean, boxul dâmbovițean o aștepta de ceva timp, cred că de zeci de ani, o investiție realizată de Primăria Târgoviște prin Clubul Sportiv Municipal și credem noi că asigură toate condițiile, astfel încât să putem crea premisele unor performanțe deosebite în continuare la nivelul boxerilor CSM. (…) Este un moment important. După atâta timp, iată că reușim să oferim boxului târgoviștean un spațiu de antrenament adecvat. Sunt 61 de oameni angrenați la Secția de box, cu rezultate deosebite, în pofida condițiilor de antrenament care nu erau la standarde deosebite.

Cristian Savu, director interimar CSM: Această sală ne obligă și sper ca, pe viitor, să avem cât mai mulți campioni naționali.

Sala oferă, pe lângă spațiul principal în care este amenajat ringul, și facilități de refacere/recuperare. Investiția a costat 200.000 lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.